Open today 9 - 21All opening hours
ihana kamppi kuvituskisa

Kamppi puhkeaa kukkaan – osallistu kilpailuun!

Starting date
End date
Lead
Suunnittele teos Kampin jättimäiselle digitaaliselle näytölle ja voita 300 €:n lahjakortti.
Body

Haluamme saada kevään kunniaksi Kampin kukkimaan, ja siihen tarvitsemme juuri sinua.

Suunnittele ja toteuta unelmiesi kukkakuvitus ja voit saada teoksesi näkyviin paikalle, jossa sitä ihailevat päivittäin kymmenet tuhannet ihmiset. Voittajatyön kuvittaja saa myös palkinnoksi lahjakortin Kamppiin.

Osallistu näin:

  1. Suunnittele kukka-aiheinen kuvitus, joka saa haaveilemaan kesästä. Sinulla on vapaat kädet kuvituksen sisällön suhteen: tärkeintä on, että teoksen pääosassa ovat kukat.
  2. Tee työ pystymuotoon kuvasuhteessa 9:16. Minimiresoluutio on 1080 x 1920 pikseliä.
  3. Lähetä upea teoksesi sähköpostitse osoitteeseen kamppi@kamppi.fi. 12. toukokuuta mennessä. Sopivia tiedostomuotoja ovat esimerkiksi .jpg .png, .psd, .ai tai vastaava. Liitä sähköpostiin myös nimesi ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero).
  4. Pidä peukut pystyssä: voittajalle ilmoitetaan jo 14. toukokuuta.

 

Säännöt:

Kilpailu on avoinna kaikille.

Kilpailutyössä ei saa käyttää toisen henkilön tai yrityksen kuvitusta tai valokuvaa.

Kilpailuaika päättyy 12.5. Voittaja valitaan 14.5. ja häneen ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Kampilla on oikeus päättää, valitseeko se voittajan kilpailuun osallistuneista töistä.

Voittajateoksen valitsee Kampin raati ja se esitellään Narinkkatorin puoleisella suurella diginäytöllä, The Wallilla, viikon 21 ajan. Palkintona on myös voittajalle 3 x 100 euron lahjakortti vapaavalintaisiin kauppakeskus Kampin liikkeisiin.

Teosta ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin. Suunnittelijan nimi tulee näkyville teoksen yhteyteen. Kampilla on oikeus lisätä oma logonsa teokseen suunnittelijan kanssa sovittuun kohtaan. Kampilla on oikeus halutessaan lisätä työhön animointia. Jos suunnittelija haluaa käyttää voittajateosta viikon 21 jälkeen omiin tarkoituksiin, siitä on sovittava ensin Kampin kanssa.

Osallistujien tietoja ei tallenneta myöhempää käyttöä varten.