Open today 11 - 19All opening hours
UEFA

UEFA Ja Pepsi Max® tuovat UEFA Champions Leaguen mestaruuspokaalin Helsinkiin

Starting date
End date
Lead
Seurajoukkuejalkapalloilun himoituin palkinto, UEFA Champions Leaguen eli Mestarien liigan, mestaruuspokaali saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Historiallinen tapahtuma on mahdollinen Mestarien liigan ja Pepsi MAX®:n yhteistyön ansiosta.
Body

Vain kaksi suomalaista on saanut kunnian nostaa ilmaan ”Isokorva” -lempinimellä maailmalla tunnetun pokaalin voittajan riveissä, mutta pokaali ei ole koskaan aiemmin ollut Suomen maaperällä. Nyt suomalaissvoittajat Jari Litmanen (Ajax 1995) ja Sami Hyypiä (Liverpool 2005) sekä pokaali kohtaavat jälleen: 9. elokuuta Helsingissä. 

Tule paikan päälle katsomaan ja ota selfie!

Tällä hetkellä Liverpool FC:n hallitsema Mestarien liigan pokaali on esillä Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa klo 11.00-17.00. Faneilla on mahdollisuus ottaa kuva pokaalin kanssa, ja päivän aikana aikana kuoro laulaa Mestarien liigan hymnin ennen kunkin supertähden haastattelua. Valokuvia otetaan saapumisjärjestyksessä.

OHJELMA 9.8.
06-09        MTV3 Aamu-TV  
10:00        Pepsi Max tuotejako alkaa Kampissa
11:00        Kuluttajatilaisuuden avaus Kampin ostoskeskuksen keskusympyrässä, Pokaalin paljastus, kuoro, haastattelu Sami Hyypiä
12.00        Haastattelu Sami Hyypiä
13.30        Tilaisuuden toinen avaus: Kuoro, haastattelu Jari Litmanen
14.30        Haastattelu Jari Litmanen
15.30        Tilaisuuden kolmas avaus: Kuoro, haastattelu Petri Pasanen     
16.30        Haastattelu Petri Pasanen
17.00        Tilaisuus päättyy