Open today 10 - 20All opening hours
ELÄKÖÖN CITY! - 2 H PYSÄKÖINTIETU KÄYTÖSSÄSI

ELÄKÖÖN CITY! - 2 H PYSÄKÖINTIETU KÄYTÖSSÄSI

Starting date
End date
Lead
Me, Forum ja Kamppi Helsinki, haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden asioida ydinkeskustassa omalla autolla kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme 2 tuntia maksutonta pysäköintiaikaa yhteistyössä EuroParkin kanssa 50 €:n ostoksia vastaan P-Kampissa tai P-CityForumissa. Kampanja-aikaa on jatkettu sunnuntaihin 6.12.2020 asti.
Body

Kaksi kauppakeskusta, lähes 1500 parkkipaikkaa, noin 300 liikettä ja palvelua, yli 70 ravintolaa ja kahvilaa käytössäsi. Tilaa viihtyä ja asioida keskustassa säältä suojassa. Tervetuloa nauttimaan kaupunkielämästä, yhdessä olemme enemmän.

KAMPANJAETUSI JA EHDOT - Parkkeeraa ytimeen
Tarjoamme yhdessä EuroParkin kanssa kahden tunnin pysäköintiedun P-CityForumissa ja P-Kampissa. Hyvitämme yli 50 euron ostoksista 2 h pysäköintiaikaa.

Ostaessasi vähintään 50 €:lla Forumin tai Kamppi Helsingin myymälässä, kahvilassa ja / tai ravintolassa, saat yhden (1) hyvityslipun liikkeen kassalla tai Infopisteeltämme. Käydessäsi ostoksilla useammassa liikkeessä, saat hyvityslipun jokaisesta kerrasta, kun ostat vähintään 50 €:lla. 

  • Ostaessasi vähintään 50 eurolla yhdessä myymälässä saat 2 h pysäköintihyvityslipun myymälän kassalla. Seuraa alla olevia ohjeita hyvityslipun käyttämiseksi. 
  • Ostaessasi 50 euron edestä useammasta saman kauppakeskuksen myymälästä, kahvilasta tai ravintolasta, saat yhteenlaskettuja kuitteja vastaan hyvityskupongin Infopisteeltämme 3. kerroksesta. Infopiste avoinna: ma-la klo 11-19.
  • Infon ollessa suljettu, voit noutaa pysäköintiedun mistä tahansa liikkeestä tai ravintolasta ostokuitteja vastaan.  

Huomioithan, että sinulla tulee olla P-CityForumin tai P-Kamppi -pysäköintihallien sisäänajoportilta saatu pysäköintilippu, jotta voit hyödyntää hyvityslipun.

Mikäli et tällä kertaa saapunut autolla tai pysäköintilippu puuttuu muusta syystä, voit säilyttää saamasi pysäköintihyvityslipun ja käyttää sen seuraavalla kerralla asioidessasi Forumissa tai Kamppi Helsingissä kampanja-ajan puitteissa 6.12.2020 asti.  

Eri kauppakeskusten ostoksia ei voi sekoittaa keskenään, 50 € ostokset tulee täyttyä joko Forumin tai Kamppi Helsingin myymälöissä ja ravintoloissa.

Autosi tulee olla pysäköitynä joko P-CityForum tai P-Kamppi -pysäköintihalleihin. Hyvityslippu toimii kummassakin pysäköintihallissa.

Mikäli pysäköintiaikasi on pidempi kuin kaksi tuntia, hyvitämme pysäköinnistäsi edun mukaisen kahden tunnin osuuden. Erotus sinun tulee maksaa itse.

Tarjoamme yhden (1) pysäköintilipun per pysäköintikerta.

 

* Etu ei ole voimassa alkoholi-, tupakka- tai Veikkaustuotteita ostettaessa.

 


INFO: NÄIN KÄYTÄT PYSÄKÖINTIEDUN

Sisäänajaessasi P-Kamppi tai P-CityForum -pysäköintihalleihin

1. Ota pysäköintilippu sisäänajopuomilta


Ilman sisäänajopuomilla otettua pysäköintilippua ei ole mahdollista hyödyntää hyvityslippua tällä asiointikerralla, mutta hyvityslipun voi käyttää seuraavalla kerralla kampanja-ajan puitteissa 6.12.2020 asti.

 

 Lähtiessäsi maksuautomaatilla:
1. Syötä ensin pysäköintilippu lippuaukkoon.
2. Syötä sitten hyvityslippu.
3. Jos pysäköit pidempään kuin kaksi tuntia, maksa ylimenevä osuus.
4. Ota pysäköintilippu mukaasi. Tarvitset sitä ulosajopuomilla.
 

Lämpimästi tervetuloa ostoksille ja herkuttelemaan Forumiin ja Kamppi Helsinkiin!

Voit hyödyntää pysäköintiedun kampanjan aikana useamman kerran (1 hyvityslippu per pysäköinti).

 

Kampanjayhteistyössä EuroPark. Ajo-ohjeet, pysäköintihinnastot ja lisätietoa EuroParkin pysäköintihalleista:
P-CityForum
P-Kamppi