Avoinna tänään 10 - 20Kaikki aukioloajat
Kampin lumous

Kampin lumoava joulu

Starting date
End date
Lead
Mistä on Kampin joulu tehty? 
Hymyhuulista, ilosta, yllätyksistä, kuuraisista lasimaalauksista, huurteisista puista, jouluvalojen loisteesta, hiljalleen leijuvista lumihiutaleista... Ihastuttavista ja runsaista joululahjaideoista - niistä kaikista on Kampin lumoava joulu tehty.
 
Tervetuloa lumoutumaan Kampin jouluun 21.11. lähtien.
Body

Myymälämme joululahjatarjonta on nyt parhaimmillaan ja ravintolamme sekä kahvilamme tarjoavat virkistävän ruokailu- tai kahvihetken ostosten lomassa. 
 
Taiteilija Björk Hijoortin ihastuttavaa, kuuraista lasimaalaustaidetta kohtaat sisääntuloillamme. Tennispalatsinaukion sisäänkäynnillä, Benettonia vastapäätä, pääset ikuistamaan itse osaksi Björkin luomaa talvista teosta. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme, julkaisemme siellä kilpailun tämän tiimoilta.
 
Keskusympyrässä vierailijoitamme ilahduttaa aina 6.1.2021 asti jättimäinen 'lasikupla' kuvitteellisella, suloisella talvisella minikaupunkitunnelmallaan. Tunnistatko kaikki siinä esitellyt rakennukset?
 
Kerroksista löydät lisää urbaanin, lumoavan joulumme somisteita. Kuvaaminen näiden kaikkien äärellä on enemmän kuin sallittua.
 
Jouluvalojemme loisteen kruunaavat valoaukossa jo ikoniseksi muodostuneet valopallot vaaleassa sävyssään. Ja mikä tämän kaiken parhaiten täydentäisi, kuin viikonloppuisin hiljalleen valoaukossa leijailevat lumihiutaleet.
 
Tule kokemaan Kampin lumous kanssamme!