Avoinna tänään 10 - 20Kaikki aukioloajat
Kortteli avautuu 3.12.

Kortteli avautuu 3.12.

Starting date
Starting time
18.00
Lead
Kortteli avaa ovensa yleisölle klo 18.00 Kampin 5. kerroksessa.
Body

Kaupungin sydämeen avautuu uusi Kortteli lauantaina 3.12. klo 18.00. Kampaamo Q Hair, kauneushoitola Blue Lagoon sekä 11 ravintolaa avaavat ovensa yleisölle upeissa täysin uusituissa tiloissa Kampin viidennessä kerroksessa. Alkuvuodesta 2017 Kortteliin muuttaa myös Yoga Nordic.

Kortteli on avoinna aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä – myös sunnuntaisin.

Korttelin ravintolat ja palvelut 

Fisken på disken

Korkeatasoinen, kotimaista ja kansainvälistä merenelävistä tehtyä ruokaa tarjoava ravintola, jossa rennossa, kauppahallimaisessa fiiliksessä voit nauttia ruuasta, jota Helsingissä ei tällä hetkellä mistään muualta saa.

La Torrefazione

Kahvila ja lounasravintola, jossa kunnianhimoa riittää sekä kahvia että ruokaa kohtaan. Artesaanikahvin kylkeen on tarjolla arkisin aamupalaa sekä lounasta. Viikonloppuisin katetaan Torren uusi brunssi nautittavaksi.

Beijing8

Täysin uusi toimija Suomessa, tuttu jo Tukholmassa. Kiinalaista fuusioruokaa, jossa keskiössä ovat dumplingsit ja laaja teevalikoima.

Restaurant Jord

Pohjoismaisiin makuihin keskittyvä ravintola, joka tarjoilee puhtaita makuja, luomu raakaaineista rennoissa tunnelmissa lounas- ja illallisaikaan. Ravintoloitsijat ovat Restaurant Askin takaa tutut Linda Stenman-Langhoff & Filip Langhoff.

Bar Cón & Story

Story on helsinkiläisille vanha tuttu jo Vanhasta kauppahallista, helsinkiläisten suuri suosikki, jossa viihtyvät kaikki, vauvasta vaariin. Bar Cón on uusi tulokas, jossa panostetaan erityisesti espanjalaisiin viineihin ja tapaksiin. Bar Cón tuo uudenlaista espanjalaista ruokakulttuuria Helsinkiin.

HOKU

Aasian ja Tyynenmeren herkkuja havaijilaiseen tapaan yhdistelevä ravintola, jonka pitkäjänteinen työ näkyy lopputuotteen tasaisena ja luotettavana laatuna.

Sandro

Sandron hyvää ruokaa ja palvelua saatavilla nyt myös ydinkeskustasta. Ravintoloitsijakaksikko haluaa selvittää Kampin kävijöiden suosikit ja panostaa niihin, mitä asiakkaat haluavat.

DATE + KALE

Terveellistä, maukasta vegaaniruokaa tarjoileva deli, jossa voit piipahtaa tai ottaa kätevästi kauniin annoksen mukaan.

BASTARDO

Italialaistyylinen trattoria, joka tarjoilee sydämellistä ja helppoa italialaisruokaa. Yrittäjät uskovat isoihin makuihin, mahtavaan palveluun ja sopivaan hintaan!

Maxine

Jo entuudestaan tuttu yökerho, joka on suunnattu 24+ kohderyhmälle. Tunnelmaltaan rento, mutta tyylikäs, niin kuin asiakaskuntakin.

Blue Lagoon 

Blue Lagoon viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlaansa. Blue Lagoon on monen kantapaikka, jossa kauneuteen panostetaan täysillä, ja joille hyvä ja korkeatasoinen palvelu on sydämen asia.

Q Hair

Q Hair on myös vanha tuttu helsinkiläisille. Parturi- ja kampaamomaailman kirkas kärkitoimija, joiden palvelun korkeataso ja asiakkaan erityishuomioiminen ovat toiminnan kulmakivi.

Yoga Nordic

Yoga Nordic avautuu Kortteliin alkuvuodesta 2017! Yoga Nordicissa voi joogata aamusta iltaan ja valita itselleen parhaiten sopivan joogamuodon kuten hot tai air joogan. Salin yhteydestä on myös myymälä, josta löytävät kauneimmat ja mukavimmat asut joogaamiseen.