Avoinna tänään 10 - 20Kaikki aukioloajat
erikoispalvelut kampissa

LIIKKEIDEMME ERIKOISPALVELUT JA TAKE AWAY -TARJONTA

Starting date
Lead
Nostimme tähän liikkeidemme toistaiseksi voimassa olevia erikoispalveluita, joilla voit helpottaa päivittäistä arkeasi ja asiointiasi Kampissa.
Body

Kamppi Helsinki ja kauppakeskuksen yleiset tilat ovat avoinna normaalisti, mutta liikkeemme, kahvilamme ja ravintolamme ovat toistaiseksi avoinna oman harkintansa mukaisesti torstaista 26.3.2020 lähtien.

Ystävällisesti tarkista liikekohtaiset poikkeusaukiolot sivuiltamme.

Liikkeet ja palvelut: katso liikekohtaiset aukiolot tästä

Kahvilat ja ravintolat: katso ravintolakohtaiset aukiolot tästä

Kokosimme alle liikkeidemme erikoispalveluita, joilla voit helpottaa päivittäistä arkeasi ja asiointiasi Kampissa. Nämä erikoispalvelut ovat voimassa toistaiseksi. Muutoksia listaukseen varmasti tulee, mutta pyrimme pitämään listan mahdollisimman ajan tasalla.

Huomaathan, että alla on vain osa avoinna olevista liikkeistämme. Katso kaikki avoinna olevat liikkeet, kahvilat ja ravintolat tästä.

Muistathan, että voit myös tehdä ostoksia monesta Kampin liikkeestä heidän oman verkkokauppansa kautta. Katso verkkokaupan osoite liikkeen omilta sivuilta.

 

ERIKOISPALVELUT MYYMÄLÖISSÄMME

ALEPA, E-taso

Kampin Alepa pyrkii rauhoittamaan viikon jokaisen aamun klo 7-8 välisen ajan riskiryhmien asiointia varten. Muita kuin riskiryhmään kuuluvia pyydetään ystävällisesti välttämään mahdollisuuksien mukaan näitä aamun tunteja.

 

CLAS OHLSON, 3. krs

Verkkokaupan palveluiden lisäksi sinulla on mahdollista tilata pieniä kodintarvikkeita suoraan kotiisi Woltin lähetin avulla. Wolt toimittaa tilaukset rajatulle alueelle Helsingissä. Katso lisää täältä.

 

GANT Store, 2. krs

Voit varata yksityisen puolen tunnin ostoshetken liikkeeseen. Varaus on mahdollista tehdä arkisin Ma-Pe 10-18 välillä ja ostosajat ovat viikoittain ke, to ja pe klo 12-18 välillä. Lisätietoa palvelusta ja mahdolliset varaukset numerosta 040 588 8973.

 

K-SUPERMARKET

Kampin K-Supermarketista tilaat ruokaostokset suoraan kotiin, kuljetusalueena toimii Helsingin keskusta. Tarkemmat tiedot palvelusta löydät täältä.

 

LIFE, E-taso

Voit tilata ostoksesi etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Voit noutaa valmiiksi pakatut ostokset Kampin Life -myymälästä E-tasolta. Tilaukset: helsinki.kamppi@life.fi tai 050 5917003.

 

MUSTI JA MIRRI. E-taso

Voit nyt tilata tuotteet suoraan kotiisi pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) numerosta 044 769 0581. Kuljetukset maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina, sovittuna aikana klo 18-20 välillä. Kuljetus on maksuton yli 100 €:n ostoksille. Alle 100 € ostoksien toimituskulut 11,50 €.

 

NINJA, Sähkötalo

Tarjoa kahvi / sämpylä vähävaraiselle ja Ninjan henkilökunta toimittaa avun sitä tarvitsevalle.

 

POLARN O. PYRET, 3. krs

Sinulla on nyt mahdollisuus ostaa tuotteita ennakkoon ja noutaa ne sovitusti Kampin myymälän ulkopuolelta. Saat halutessasi tuotteet myös postitse (ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin).  Tilaukset myymälän numerosta +358 45 138 1891.

 

YOGA NORDIC, Kortteli

Yoga Nordic tarjoaa päivittäin osan tunneistaan livestreameina. Zoom-sovelluksella järjestettäville tunneille voit osallistua tavallisella sarja- tai kuukausikortilla täältä.

Voit myös ostaa kuukausimaksulla OMline-joogavideopalvelun hintaan 25 € / kk. Yoga Nordic lahjoittaa jokaista ostettua OMline-kuukautta kohden yhden kuukauden pandemian aikaisille terveydenhuollon työntekijöille. Lue lisää tästä.

 

KAHVILAT JA RAVINTOLAT - TAKE AWAY

Katso avoinna olevan ravintolan / kahvilan aukioloajat ja sijainti Kampissa klikkaamalla ravintolan nimeä.

6K, E-taso

6K Food Marketin ravintoloista Boneless, Bali Brunch sekä Fisu ja Ranet valmistavat ruokia mukaan. Ateriat voit tilata myös Woltista. 

 

BEIJING8, Kortteli

Beijing8 tarjoilee perinteiset dumplingsit mukaan kotona nautittavaksi. Tee tilaus etukäteen numerosta 09 6159 3420 ja nouda ravintolasta. Ruuat voi tilata myös Foodoran sekä Woltin kautta toimitettuna. 

 

EMPIRE PLAZA, 1. krs

Empire Plazan kiinalainen keittiö myy annoksia mukaan. Tee tilaus etukäteen 09 3280 328 ja nouda ravintolasta. 

 

ESPRESSO HOUSE, 1. krs

Parasta kahvinautintoa parhaille kahvinjuojille nyt take awayna. Hae suolaiset ja makeat herkut sekä suosikkijuotavat mukaan paikan päältä 1. kerroksesta.  

 

FAFA’S

Fafa’sin perinteiset pitat voit tilata kotiinkuljetuksella Woltilla. 

 

HESBURGER, E-taso

Herkullisten hampurilaisten lisäksi Kampin Hesburgerista nappaat mukaan myös salaatteja, toasteja, herkullisia jälkkäreitä sekä raikkaita smoothieita. Foodora toimittaa ateriat myös kotiin. 

 

LA TORREFAZIONE, Kortteli

La Torrefazionesta saa nyt ruokaa kotiinkuljetuksella. Kurkkaa ruokalista ja tilausohjeet täältä

 

LIE MI, Kortteli 

Lie Mi on Kampin Korttelin yksi uusimmista ravintolatulokkaista. Tämän vietnamilaisen keittiön herkut ovat noudettavissa suoraan paikan päältä Korttelista, Kampin kauppakeskuksen 5. kerroksesta. Voit tehdä tilauksen ennakkoon numerosta 050 310 0868. 

Ravintola on avoinna arkisin 11-21 ja lauantaisin 12-21. 

 

NAMASKAAR, E-taso

Namaskaarin intialaiset ruuat haet mukaan Kampin E-tason Quick & Tasty -alueelta. Tilauksen voi myös tilata kotiin Woltilla ja Foodoralla. 

 

PANIMORAVINTOLA BRUUVERI, 1. krs

Bruuveri valmistaa noutolounasta. Voit hakea rakastettua mummolaruokaa mukaan joka arkipäivä klo 10.30–13.30. Lue lisää vaihtoehdoista täältä.

 

PICNIC, E-taso ja 2. krs

Picnicin laadukkaat ja monipuoliset tuotteet voit noutaa mukaan molemmista Kampin kahviloista. Tilauksen voi tehdä etukäteen soittamalla kahvilaan tai asioimalla Woltin kautta.

Katso kahviloiden aukioloajat ja sijainnit tarkemmin:

Picnic E-taso  

Picnic 2. krs

 

POBRE, Kortteli

Pobren herkkuruoat saat haettua kotiin suoraan ravintolasta tai tilaamalla ne Woltista. Voit tilata ateriat ravintolasta noudettavaksi etukäteen numerosta 044 9787 821.

 

SINGAPORE HOT WOK. E-taso

Kiinalaista ja malesialaista ruokaa nopeasti mukaan. Tee tilaus ja nouda ravintolasta Kampin E-tason Quick & Tasty -alueelta.

Katso ravintolan aukioloajat ja sijainti tarkemmin täältä

 

STORY & BAR CÓN 

Storyn sesonkien mukaan elävät lohturuuat sekä Bar Cónin tapakset saa tilattua kotiin WAG Dinner Delivery -illallispalvelun avulla. Kuljetukset kotioville Helsingin, Espoon ja Kauniaisten alueella. Katso lisää ja tee tilaus osoitteessa https://delivery.we-are.fi/

 

SUBWAY, Sähkötalo

Nappaa Subin leivät ja salaatit mukaan Kampin Sähkötalosta tai tee tilaus suoraan kotiovelle Woltin tai Foodoran kautta. 

 

TORTILLA HOUSE, E-taso

Kun mielesi tekee meksikolaista, mutta kuitenkin jotain raikasta, hae mukaan juuri sellainen burrito, tacot tai salaatti kuin haluat. Tortilla Housen ruuat saat tilattua myös Woltilla ja Foodoralla.