Avoinna tänään 11 - 19Kaikki aukioloajat
lumous kamppi

LUMOUS - KAMPIN JOULUN AVAUS

Starting date
End date
Lead
Avaamme joulukautemme 23.-24.11. 

Lumous-joulutapahtumassamme on ripaus taikaa ja talven riemuja.
Ota luistimet olalle ja tule kokemaan se itse. 
Body

Mistä on Kamppi Helsingin Lumous tehty:

 

Lumoava luistelurinki, E-taso

La klo 11-17, su klo 12-17

Pääset kokemaan Lumouksen taikaa luisteluringissä. Voit luistella joko omilla tai lainaluistimillamme maksutta. Luisteluaika on max 25 min/hlö, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee luistelemaan päivän aikana. Mikäli tarvitset luisteluopetusta, Helsingin Luistelijat ovat jäällä auttamassa sinua. Huomaathan, että jokainen on jäällä omalla / vanhempien vastuulla.

 

Lumoava valomaalaus, 2. krs

La klo 11-17, su klo 12-17

Lumous on tehty jaettavaksi, ja tänä vuonna valokuvauspisteellä hyödynnetään digitaalista valomaalaustekniikka, jonka avulla syntyy kauniita, persoonallisia ja hauskoja kuvia. Astu sisään kuvauskuutioon - lopputuloksena saat valokuvan sähköpostiisi. Jaa kuva somessa #kampinlumous.

 

Heijastavan Lumous-koristeen askartelu, 3. krs

La klo 11-17 (tai niin kauan kuin materiaaleja riittää)

Lumous on tehty myös näkyväksi ja vieraillamme on mahdollisuus askarrella tyylikkäät ja persoonalliset, heijastavat Lumous-hapsukoristeet pimeneviin iltoihin. Tarjoamme tarvikkeet ja opastuksen.

 

Tunnelimallinen glögihetki, Kortteli

La klo 14-17

Emmekä unohda makuaistiakaan, sillä Lumous on tehty myös maistuvaksi. Ota hetki aikaa ja nouse Kortteliin, Bar Coniin herkulliselle glögilasilliselle. Tarjoamme glögiä lauantaina 600 ensimmäiselle.

 

Urbaani kuusinäyttely, 1. krs

La-su

Fredrikinkadulle vievällä pitkällä käytävällä on urbaani, myymälöidemme toteuttama kuusinäyttely. Upeita kuusia on toteuttanut; NT-Bags, Cutters, Life, Bik Bok, Heureka ja Ur & Penn. Mikä kuusi inspiroi sinua eniten?

Ota kuva kuusesta ja jaa se somessa #kampinlumous. Kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvomme 3 x 100 € lahjakorttia voittajien valitsemiin liikkeisiin Kamppi Helsingissä. Arvonta suoritetaan 25.11. Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä.

 

Tervetuloa nauttimaan Lumouksen tunnelmasta!