Avoinna tänään 9 - 21Kaikki aukioloajat
MUJI

MUJI avaa 8.11. Kamppi Helsingissä

Starting date
Lead
Rakastettu lifestyle-ketju MUJI avaa paljon odotetun jättimyymälänsä Kamppi Helsingin neljänteen kerrokseen 8.11. klo 9.00.
Koko kerroksen kattava, Euroopan suurin MUJI on 3400 neliömetrin kokoinen ja sinne tulee Euroopan ensimmäinen MUJI-ravintola, joka on myymälän sydän.
Body
Helsingin MUJI-myymälän erikoisuudet ovat laadukas ja kohtuuhintainen ravintola- ja ruokamaailma, myymälään integroitu MUJI Books -kirjavalikoima ja eksklusiivinen vaatemallisto MUJI Labo, jota ei saa tällä hetkellä muualta Euroopasta.  

 

MUJIn Helsingin tavaratalossa ruoka on keskeisessä osassa. Kokonaisuuteen kuuluu Euroopan ensimmäinen MUJI-ravintola, kahvio sekä japanilaisia herkkuja ja suomalaista lähiruokaa myyvä ruokaosasto. Ravintolasta löytyy yhteensä liki 200 asiakaspaikkaa. Paikallisuus näkyy sekä myymälän ruokaosastolla että kahvion ja ravintolan hyödyntämissä raaka-aineissa. Mukana on liki sadan huolella valitun suomalaisen pienyrittäjän laatutuotteita aina kaurahiutaleista yrtteihin ja kalaan.

 

MUJI tuo myymälään tuotteita kaikilta osa-alueiltaan muodista kosmetiikkaan, sisustukseen, asusteisiin, pakkaamiseen ja hyvinvointiin. Yritys tuo Suomen markkinoille muun muassa aikaisemmin tänä vuonna Japanissa lanseeratun, klassisen MUJI Labo -vaatemalliston sekä MUJI Walker -urheiluvaatemalliston. 

 

Tietoa MUJIsta

MUJI on perustettu Japanissa 1980-luvulla vastauksena ja vastaliikkeenä tuon ajan kulutusyhteiskunnan kaupallisuudelle. MUJIn tuotteet syntyvät tarkan valmistusprosessin tuloksena, jolloin tuotteiden lopputulos on suunniteltu ja hyvin harkittu. Tuotteiden yksinkertaisuudesta ja tyhjyydestä muodostuu vakaa pohja ajatuksille ja tunteille. 

 

MUJI on saanut kiitosta siitä, että se on resursseja säästävä, edullinen, yksinkertainen, anonyymi ja luonnonläheinen. Nostamatta mitään näistä kuvauksista yli muiden, MUJI pyrkii täyttämään ne kaikki. 

 

MUJI:lla on yli 900 liikettä ympäri maailmaa ja se on toiminut Euroopassa jo yli 25 vuotta.