Avoinna tänään 9 - 21Kaikki aukioloajat
Oulun Suurlähetystö

Oulun Suurlähetystö Kampissa 7.-9.6.2019

Starting date
End date
Lead
Oulun Suurlähetystö ja sen valloittava suurlähettiläs saapuvat Kampin kauppakeskukseen 7.–9.6.2019. Kolmen päivän tarjolla elämyksiä Oulusta opiskelijoiden, kulttuurin ystävien ja lapsiperheiden päivinä.
Body

Oulu on 200 000 asukkaan kaupunki, jossa asuminen on edullista ja monipuoliset palvelut kaupunkilaisten ulottuvilla. Oulu on myös 25 000 korkeakouluopiskelijan ja lukemattomien tieteellisten läpimurtojen kaupunki, jonne lentää Helsingistä 50 minuutissa.

Tapahtumassa mukana on valovoimainen Oulun Suurlähettiläs – Ernest Lawson – ja hän kertoo, miksi Oulu on niin päheä kaupunki.

Oulun on voinut nähdä Helsingin katukuvassa myös aikaisemmin, vuonna 2016 Rautatientorin metroasemalla toteutettiin valokuvakampanja ja vuonna 2017 Helsingin keskustassa liikkennöi Ouluspora puolen vuoden ajan. Vuonna 2019 Oulun Suurlähetystö saapuu jälleen Helsinkiin Kampin kauppakeskuksen keskusaukiolle. 

Ohjelmassa mm.:

Mitä tulee Oulusta? -alumnikeskusteluja
Maustetytöt esiintyvät
Suurlähettilään perjantaidisco

Sekä tietenkin Oulun oma Suurlähettiläs, Ernest Lawson on tavattavissa.


Suurlähettilään perjantaidisco toteutetaan ns. silent discona. Silent discossa kaikki kuuntelevat samaa, DJ:n soittamaa musiikkia kuulokkeilla, joissa musiikin äänenvoimakuuden voi säätää itse juuri haluamakseen. Kuulokkeissa on valittavissa myös toinen kanava, josta voi kuunnella luontoääniä Oulusta. Discoon voi osallistua hakemalla kuulokkeet itselleen ja antaa musiikin (miksei myös luontoäänien) viedä mennessään!

 

Tervetuloa!