Avoinna tänään 9 - 21Kaikki aukioloajat
Tommy Hilfiger

TOMMY JEANS X Coca Cola

Starting date
End date
Lead
Uusi TOMMY JEANS X Coca Cola -yhteistyömallisto saatavilla Kampin Tommy Hilfiger -myymälästä
Body

Perjantaina 5.4. julkaistaan TOMMY JEANS X Coca Cola -yhteistyömallisto. Mallisto on saatavilla Kampin Tommy Hilfiger -myymälästä sekä verkosta osoitteessa tommy.com. 
 
Malliston lanseeraukseen Kampin Tommy Hilfiger myymälään ovat saapumassa vaikuttajat Valtteri Sandberg sekä Janne Naakka lauantaina 6.4. klo 11-13. Saavu sinäkin paikalle ihailemaan mallistoa ja kuulemaan Valtterin ja Jannen kommentit malliston omista suosikeista. Seuraa Valtteria ja Jannea myös somessa @valtterisandberg ja @jannenaakka
 
TOMMY JEANS X Coca Cola -mallisto on uudelleenjulkaisu, mikä on alun perin suunniteltu jo vuonna 1986. Näiden kahden ikonisten amerikkalaisten brändien juuret ovat vahvasti pop-kulttuurissa ja uudessa yhteistyössä brändit juhlivat yksilöllisyyttä, määrätietoisuutta sekä brändien aikaisempaa yhteistyötä. Nämä elementit ovat vahvasti läsnä myös tässä uudessa mallistossa. Uusi TOMMY JEANS X Coca Cola -mallisto on suunnattu sekä miehille että naisille; 80-luvun kokoelma muunneltu nykyaikaisilla silueteilla ja uudella logolla, joka yhdistää TOMMY JEANS ja Coca Cola -logot. 
 
Tervetuloa!