Avoinna tänään 9 - 21Kaikki aukioloajat
Location
6. kerros
Aukioloajat
Ma - Su -

Bar Cón some:

RAVINTOLA TOISTAISEKSI SULJETTU

... mutta Storyn sesonkien mukaan elävät lohturuuat sekä Bar Cónin tapakset saa tilattua kotiin WAG Dinner Delivery -illallispalvelun avulla. Kuljetukset kotioville Helsingin, Espoon ja Kauniaisten alueella. Katso lisää ja tee tilaus osoitteessa https://delivery.we-are.fi/

 

Bar Cón

Bar Cón on elävä tapasbaari jossa autenttiset Barcelonan maut löytävät ystävänsä. Ravintolamme leijuu lautalla Korttelin päällä ja sykkii elämän iloa viikon jokaisena päivänä lounaasta iltamyöhään saakka.  

Olemme valmistaneet ajassa elävän menun joka perustuu espanjalaisille klassikoille Barcelonasta San Sebastianiin. On tyypillistä, että välillä joutuu matkustamaan pidemmälle nähdäkseen lähelle ja perusasioiden tekeminen pieteetillä on todella inspiroivaa. Tuomme runsaasti raaka-aineita kotiseuduiltani, mikä on tehnyt olostani hyvin kotoisan, keittiömestari Javier Ahedo kertoo.

Voidaan sanoa, että Bar Cónia on valmisteltu yli 10 vuotta. Viinimaahantuonnillamme on vahvat juuret Espajassa ja tämä tapas baari on kaiken sen hauskan ruumiillistuma mitä olemme siellä asuessamme ja reissatessamme saaneet kokea. Erikoisuutena mainittakoot Pohjolan laajin valikoima vermuttia.

Tervetuloa

Andu, Matti ja Toni

Ladataan karttaa

Katso myös nämä

Location
E -taso
Location
5. kerros
Location
5. kerros
Location
E -taso
Location
E -taso
Location
E -taso