Avoinna tänään 10 - 20Kaikki aukioloajat
Location
1. kerros
Aukioloajat
Ma - La 11-19
Su -

BOSS some:

BOSS-myymälä
Kampin BOSS-myymälä tarjoaa hienostuneita, moderneja, laatuun ja muotoiluun keskittyviä BOSS-mallistoja, jotka luovat moitteettoman ilmeen - olipa kyse sitten liike-, rento- tai urheiluvaatetuksesta. Valikoimassa on sekä miesten että naisten vaatteita.
 
BOSS Miesten vaatteet
BOSS Miesten vaatteet ovat saavuttaneet ikoni-aseman räätälöinnissään, mutta tarjoaa enemmän kuin vain täydellisen puvun. Mallistoissa on myös vapaa-aikaan ja urheiluvaatteita, luoden täydellisen vaatekaapin nopeatempoiselle modernille elämäntyylille. Räätälöityjen sekä ja urheiluvaatteiden yhdistelmä sopivat tyyliin kuin tyyliin, ollen sopivat mihin päivään tahansa.
 
BOSS Naisten vaatteet
BOSS-naisten vaatteet mukailevat kaikkia nykyajan elämän tilanteita, liike- ja vapaa-ajan pukeutumisesta iltapukuihin, painottaen kauniisti räätälöityjä kappaleita. Ajattomat tyylit, joissa on raikas, modernistinen kierre, ovat tärkeä osa kokoelmaa, samoin kuin valikoima luxe -vapaa-ajan vaatteita. Nämä kaksi BOSS-naisen puolta kohtaavat usein ulkonäöllä, jossa yhdistyvät räätälöinti ja rento helppous.

Ladataan karttaa

Katso myös nämä

Location
2. kerros
Location
2. kerros
Location
1. kerros
Location
2. kerros
Location
2. kerros