Avoinna tänään 10 - 20Kaikki aukioloajat
Location
E -taso
Aukioloajat
Ma - To 10:30-22
Pe 10:30-23
La 11-23
Su 12-20
Puhelinnumero

BURGER KING® some:

BURGER KING® - Home of The WHOPPER®

BURGER KING® -hampurilaisketju tunnetaan liekillä grillatuista herkuistaan, jotka valmistetaan tilauksesta, juuri asiakkaan toiveiden mukaan räätälöiden. Hampurilaisten seesaminsiemensämpylät valmistetaan Suomessa, ja työntekijät valmistelevat rapeat salaatit sekä viipaloivat raikkaat tomaatit ja sipulit käsin joka päivä tuoreuden takaamiseksi.

Kaikki BURGER KING® -klassikkopihvit valmistetaan sataprosenttisesta naudanlihasta, ja pihvit grillataan aidossa liekkigrillissä, joka on patentoitu ja kehitetty ainoastaan BURGER KING® -ravintoloiden käyttöön. Koska hampurilainen valmistetaan tilauksesta, sen voi tuunata mieleisekseen esimerkiksi lisäpihvillä tai -juustolla, omenapuun lastuilla savustetulla pekonilla tai sipulilla.

BURGER KING ® -ravintolaan tutustumisen voit aloittaa vaikkapa legendaarisesta WHOPPER®-hampurilaisesta, jota on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. Tervetuloa!

Huomioithan, että perjantaisin ja lauantaisin klo 01.30-04.00 välisenä aikana alueelle pääsee vain voimassa olevalla seutulipulla.

Ladataan karttaa

Katso myös nämä

Location
E -taso
Location
6. kerros
Location
5. kerros
Location
5. kerros
Location
E -taso
Location
E -taso