Avoinna tänään 12 - 18Kaikki aukioloajat
Location
E -taso
Aukioloajat
Arkisin 10-20
La 11-19
Su 12-16
Puhelinnumero

Elisa some:

Tervetuloa palveltavaksi Elisan myymälään!

Elisan myymälästä löydät kaikki tarvitsemasi palvelut viihtymiseen ja viestintään. Meillä sinun ei tarvitse stressata megoista ja biteistä! Myymälämme ammattitaitoinen henkilöstö auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan kokonaisratkaisun tv-, matkapuhelin- ja laajakaistapalveluista. Kattava puhelin- ja tablettivalikoima lisätarvikkeineen tarjoavat sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan suosikkituotteeseesi heti uutuuden saavuttua kauppoihin.

 

Opastus ja parhaat vinkit kätevästi ostosreissulla – OmaGuru auttaa

 

Tarvitsetko henkilökohtaista opastusta uuden tabletin tai älypuhelimen käyttöönotossa? Tuntuvatko käyttäjätileihin, sovelluksiin tai tietoturvaan liittyvät asiat epäselviltä? Tökkiikö sähköposti- pitäisikö asetukset tarkistaa? Tule tapaamaan Omagurua! Pientä korvausta vastaan saat apua pienissä ja vähän isommissakin tietotekniikkapulmissa. Piipahda myymälässä varaamassa aika tapaamiseen tai hoida asia jo etukäteen verkossa.

Yrittäjäpalvelu 

Varaa henkilökohtainen aika Yrittäjäpalvelustamme. Yhdessä asiantuntijamme kanssa voit helposti valita juuri sinun yrityksellesi sopivat viestintä- ja tietotekniikkapalvelut. Varaa aika tästä tai soita numeroon 0800 96 900.

Ladataan karttaa

Katso myös nämä

Location
E -taso
Location
3. kerros
Location
E -taso
Location
P -taso
Location
P -taso
Location
1. kerros (sähkötalo)