Avoinna tänään 12 - 18Kaikki aukioloajat
JALKAHOITOLA ANJA HOKKANEN

H&K Helsinki jalkahoitola Anja Hokkanen

Location
1. kerros (sähkötalo)
Aukioloajat
Arkisin 10-16

H&K Helsinki jalkahoitola Anja Hokkanen some:

Hoitola on avoinna, puh. 09 562 3280 ja palvelee ajanvarauksella. 

H&K Helsinki - Palveleva terveydenhoitotuotteiden ja hyvänolontuotteiden erikoismyymälä.

H&K Helsinki Jalkahoitola Anja Hokkanen tarjoaa jalkaterapiapalveluita reilun 30 vuoden kokemuksella. Perusjalkahoitojen lisäksi valmistamme henkilökohtaisia tukipohjallisia sekä varvasortooseja. Meiltä saa apua vasaravarpaisiin ja vaivaisenluun ongelmiin, sekä jalkaterän ja jalan virheasennoista johtuviin kipuihin ja iho-ongelmiin (kovettumat, känsät).

Teemme jalkojen tutkimuksia ja askelluksen ohjausta. Mobilisoimme jalkoja ja jalkaterää, ja teemme fascia -käsittelyitä. Käytössämme on myös physiotouch -alipainehoitolaite, jolla saa apua erilaisiin kipuihin, esimerkiksi kantakalvon tulehdukseen tarjoamme myös klassista hierontaa. Teippaamme kinesion, ja käytössämme on myös upouusi 6D-teippi. Oikaisemme sisään kasvaneita kynsiä erilaisin menetelmin, ohennamme paksuuntuneita kynsiä, hoidamme diabeetikoita ja psoriaatikoita sekä teemme haavahoitoja.

Myymälästämme löydät huolella valittuja laadukkaita jalkineita. Olemme huomioineet kenkien valinnassa vasaravarpaat ja vaivaisenluut, jotka kaipaavat joustavaa ja pehmeää kengän etuosaa. Meiltä löytyy myös jalkineet leveäänkin jalkaan. Tarvittaessa teemme kenkiin yksilöllisiä muutoksia, esimerkiksi poikittaiskaaren tukea, kantapään pehmustetta jne.

Valikoimissamme on myös työ- ja kotisandaaleja. Halutessasi katsomme jalkasi asennon, ja autamme sinua löytämään juuri oikean jalkineen sinun jalkaasi. Meillä on kattava valikoima tehdasvalmisteisia tukipohjallisia, joita voimme tarvittaessa muokata yksilöllisemmäksi. Lisäksi meillä on lääkinnällisiä tukisukkia, lentosukkia sekä tukisukkia vetoketjulla.

Hopeatekstiilituotteina valikoimissamme löytyvät sukat, hanskat, paidat ja housut. Myymälästämme laadukkaat jalkojenhoitotuotteet jokaiselle ihotyypille. Kauniit kokoontaitettavat kävelykepit, kyynärsauvat sekä paljon muuta.

Tervetuloa!

Ladataan karttaa

Katso myös nämä

Location
2. kerros
Location
2. kerros
Location
5. kerros
Location
1. kerros (sähkötalo)
Location
1. kerros