Avoinna tänään 10 - 20Kaikki aukioloajat
Location
3. kerros
Aukioloajat
Arkisin 10-20
La 10-19
Su 12-18

Kids Avenue some:

Kids Avenue - Lastenmuotia ja tarvikkeita

Kids Avenue on vuonna 2004 perustettu lastenvaate ja -tarvikkeiden erikoisliike, joka sijaitsee Kampin kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Vauvanvaatteet, vauvan lelut, baby shower lahjaideat, lastenvaatteet sekä lasten juhlavaatteet - Kids Avenue tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita johtavilta eurooppalaisilta merkeiltä ja valmistajilta. Olemme esimerkiksi suurin Mayoral -lastenvaatteiden ja vauvanvaatteiden jälleenmyyjä koko Suomessa jo 16 vuoden kokemuksella.

Tuotteidemme laatu ja niiden valmistus on meille tärkeää, jonka takia valikoimastamme löydät vain eettisesti sekä turvallisesti valmistettuja tuotteita, joissa on huomiotu myös kestävän kehityksen periaatteet.

Pyrimme parantamaan ja kehittämään valikoimaamme jatkuvasti. Seuraamme trendejä sekä otamme huomioon myös asiakkaitemme toiveita. Kehityksen myötä vuonna 2020 valikoimaamme on kasvanut seuraavilla merkeillä - Livly, Cam Cam Copenhagen, Konges Slojd, Organic Zoo, Absorba ja BIBS.

Tänä päivänä voimme ylpeäsi sanoa, että olemme yksi Helsingin parhoista lastenvaate ja -tarvike myymälöistä. Vahvuuksiimme kuuluu hyvä tuote tietämys sekä henkilökohtainen asiakaspalvelu. Autamme jokaista asiakasta koon valinnassa, asukokonaisuuden kokoamisessa sekä paketoimme ostoksesi kauniin yksilölliseen lahjapakkaukseen.

Kannatamme myös kotimaisia valmistajia ja toimijoita. Valikoimastamme löydät Lahden ompelimossa käsin valmistettuja perinteisiä kastemekkoja ja asusteita, Suloinen Tarina Sinusta -Elina Linnolahden tekemä suosikki vauvakirjaa. 

Ladataan karttaa

Katso myös nämä

Location
2. kerros
Location
2. kerros
Location
1. kerros
Location
2. kerros
Location
2. kerros