Avoinna tänään 10 - 20Kaikki aukioloajat
Location
5. kerros
Aukioloajat
Arkisin 10-20
La 10-18
Su 12-18

Yoga Nordic some:

 

Yoga Nordic tarjoaa päivittäin osan tunneistaan livestreameina. Zoom-sovelluksella järjestettäville tunneille voit osallistua tavallisella sarja- tai kuukausikortilla täältä.

Voit myös ostaa kuukausimaksulla OMline-joogavideopalvelun hintaan 25 € / kk. Yoga Nordic lahjoittaa jokaista ostettua OMline-kuukautta kohden yhden kuukauden pandemian aikaisille terveydenhuollon työntekijöille. Lue lisää tästä.

 

Yoga Nordic on perinteinen joogakoulu, joka tarjoaa monivuotisella ammattitaidolla rakennettuja jooga- ja pilatestunteja, alkeiskursseja sekä ammattiin tähtäävää joogaopettajakoulutusta. Tunneituimmat lajimme ovat maahantuomamme, jo neljätoista vuotta Suomessa harjoitettu Hot Jooga, sekä lennokkaan innostava Air Jooga. Tuntivalikoimassamme on monipuolisesti lähes 20 erilaista jooga- ja pilatesharjoitusta mm. lämmitetyssä huoneessa harjoitettavat Hot Jooga, Hot Yin , Hot Vinyasa, sekä Hot Core, ja normaalissa huoneenlämmössä harjoitettavat Air Jooga, Air Pilates, Prana Flow, Hatha jooga, yin jooga, wall jooga, Wheel Jooga, restoratiivinen jooga, äiti-lapsijooga jne. Meillä ei myöskään ole mitään sitovia jäsenyyksiä, vaan voit ostaa juuri niin paljon tai vähän tunteja kuin sinulle sopii, kaikkea kertalipusta vuosikorttiin. 

Käynti Yoga Nordic / Kortteli hisseillä kauppakeskuksen ollessa suljettu. 

Ladataan karttaa

Katso myös nämä

Location
2. kerros
Location
3. kerros
Location
1. kerros
Location
1. kerros
Location
1. kerros (sähkötalo)
Location
E -taso